Скачай! Към по-добрата си версия… напук на всяко изкушение

Тони Гергова и Владимир Калъпсъзов показват как да останем във форма у дома

Добрата форма е мисия възможна напук на всяко вкусно изкушение, което дебне зад ъглите в дома ви по време на празниците, категорични са треньорите от Fast&Fit Тони Гергова и Владимир Калъпсъзов.

С малко воля, постоянство и осъзнато желание да се превърнете в по-добрата версия на себе си, най-доброто упражнение за вас в близките дни на пиршества и релакс ще бъде „Да стана навреме от масата“. Това правило, всъщност, е сред основните фактори за тонуса ни през цялата луда година, в която се научихме да съществуваме в home office режим, да дирижираме домакинство и дистанционно обучение по пижама…И да ценим вътрешния си мир и комфорт повече, след като достъпа до външния свят ни бе почти отнет.

В следващите видеа се крият няколко прости, но много ефективни упражнения, които не изискват никаква екипировка и носят силата на двойно еспресо.

Тони Гергова предлага комплекс за натоварване на цяло тяло при дамите, а Влади Калъпсъзов демонстрира чудеса за различни мускулни групи с гирички от 2.5 кг. Ако нямате такива, опитайте с бутилки минерална вода.

Коя е тя?

Тони Гергова е красивото цвете в треньорския екип на столичния Fast&Fit. Не си мислете обаче, че не показва твърдост в работата си. С фитнес Тони се занимава вече повече от 12 години, а в последните три – предава опита си като професионален треньор.

Кросфитът е част от живота ѝ –  предизвикателство, което я води в редица състезания.

“През дългогодишния си опит в залата съм открила, че ключът към трайната промяна, посока здравословен начин на живот, се крие в мотивацията и постоянството и не на последно място – отсъствието на крайности.”, казва Тони.

Тренировките с нея носят мотивация за промяна в  дългосрочен план, за да бъдем здрави и да се чувстваме добре в кожата си.

Кой е той?

Владимир Калъпсъзов влиза в залата още като тийнейджър, за да стигне до успехите си днес – активен състезател по Класически културизъм в категория до 70 кг. Успоредно с извайването на собствената си фигура започва да тренира и хора, които мечтаят за перфектното тяло в едни от най-добрите фитнес зали в София. Професионалната му кариера като фитнес инструктор започва след успешно завършена следдипломна квалификация в ,,Национална Спортна Академия Васил Левски“.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *