Боди Фит

Body Fit е система от  упражнения тонизиращи цялото тяло. Тренировката е с ниско интензивен до средно интензивен характер, в която ще активирате всеки мускул в тялото си. Във всяка тренировка присъстват елементи на натоварване, комбинирани с елементи на разтягане. Това неминуемо води до усещане за гъвкавост и повишен тонус в каря на часовете. Те са разнообразни, включват упражнения с уреди ( гирички, рингове, ластици, топки, слайдери ).

Тренировката е подходяща за:

Всяка възраст жени и мъже. За всички, които искат да се чувстват по-гъвкави, подвижни и тонизирани, както и за хора изпитващи физически дискомфорт, болка или изкривяване от съвременния начин на живот.

Резултати при редовно посещение и правилно изпълнение на упражненията:

  • Увеличаване на издръжливостта и силата
  • Усещане за повишен тонус и жизненост
  • Подобряване на координацията и равновесието на тялото
  • Гъвкавост и подвижност, облекчение на болки в стави, гръбнак, кръст и т.н.
  • Оформяне на стройна и жизнена фигура, правилна стойка на тялото
  • Енергиен баланс, усещане за радост и хармония

Ани – преподавател по Body Fit
За мен, освен здраве и дисциплина, спорта е одухотвореност, баланс, синхрон, добра координация между ума и тялото, правилно дишане и не на последно място – удоволствие. Според мен да спортуваш означава да се забавляваш. Всеки сам трябва да намери смисъл практикувайки избраното спортно занимание. Само тогава човек постига желаните резултати и се чувства добре в кожата си. В моите часове ние не просто се раздвижваме и оформяме телата си, а си подаряваме преживяване и се зареждаме.

Event Timeslots (3)

Понеделник
-

Петък
-

Сряда
-

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *