Палър Пилатес

Power Pilates използва контролирани движения, които първоначално са с фокус торса, за да развият силата на тялото, издръжливост и гъвкавост. Това е кондиционен клас, който няма за цел да трупа мускули. Напротив, движенията ще удължат и разтегнат мускулите ви и ще ги направят наистина силни. Пилатес е магическа програма, която драматично ще преструктурира тялото ви, за да изглежда слабо, но в перфектна спортна форма, с плосък релефен корем и с оформени бедра. Освен това упражненията ще подобрят драстично стойката ви. Класът представлява нискоинтензивна гимнастика, която съчетава психическата релаксация с укрепването и баланса на мускулите на цялото тяло. Благодарение на метода „Пилатес“ и упражненията използвани в него могат да се преодолеят редица проблеми свързани с мускулния дисбаланс в тялото и проблеми с гръбначния стълб. Пилатес е отлично средство за поддържане на форма, изгаряне на калории и тонизиране на цялото тяло.

Основни ползи:

Здравите мускули на тялото противодействат на гравитацията действаща на гръбнака и така натоварването върху ставите се намалява. Рискът от контузии като разтежения намалява, особено ако изпълнявате динамични упражнения. Благодарение на добрия мускулен баланс се подобрява стойката и походката.

Повишаване на силата

Премахва се напрежението в мускулите, движенията в ставите стават свободни. Подобрява се микроциркулацията в мускулите и състоянието на ставите. Повишаване на издръжливостта. Развитие на физическа и психическа издръжливост. По-лесно извършване на ежедневни дейности изискващи издръжливост. Подобряване на работата на сърдечно-съдовата система.

Оформяне и активност

Оформяне на талията, раменете, корема, бедрата и задните части. Намаляване на стреса

Event Timeslots (5)

Вторник
-

Четвъртък
-

Събота
-

Вторник
-

Четвъртък
-

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *