За нас

Fast&Fit е нов, модерен фитнес център, оборудван с последно поколение уреди Technogym.

Залата се разпростира на площ от 1000 кв.м. и разполага с уреди за тренировка на всяка мускулна група (зона за силови, кардио и функционални тренировки), зала за групови тренировки  с капацитет 30 души, SPA зона с парна баня, сауна и масажи, бар с хранителни добавки. Предлагаме богато разнообразие от прясно приготвени здравословни храни.

Целта ни е да създадем място за ефективно постигане на добра форма, релакс, терапия, социализиране и забавление. Искаме да помогнем на все повече хора да живеят и да се движдат активно в така забързаното и заето ежедневие.

Всеки посетител и притежател на карта за нашият фитнес, има възможност, по всяко време, да получи персонални консултации и тренировки от високо квалифицираните ни треньори, нутриционисти и терапевти.

Какви са ползите от посещаване на фитнес зала, групово занимание и SPA?

  • За да се стегнете и отслабнете
  • За здраве и тонус
  • За разтоварване, общуване и запознанства с нови хора
  • За сила и спорт
  • За лично удовлетворение и баланс, за пълноценен живот
  • За правилно хранене и грижа за себе си

Новият фитнес на София

В нашия нов Fit Station ще имате възможност да тренирате на чисто нови, висококачествени уреди от последно поколение, на топ бранда в световен мащаб, Technogym. Ще можете да получите индивидуален хранителен и тренировъчен план, както и консултация от професионални треньори и нутриционисти. Да покачите нивото на адреналин и да изгорите нежеланите калории по един, по-забавен начин, с някое от наелектризиращите ни групови занимания. Мисията ни е, да предоставин на столичани тренировъчен център, предлагащ модерна база, високо ниво на обслужване, индивидуално отношение, място за откъсване от забързаното ежедневие и възможност за постигане на добра физическа и естетическа форма, и разбира се, здраве.