Нашите треньори


Тони Гергова
е красивото цвете в треньорския екип на Fast&Fit. Не си мислете обаче, че не показва твърдост в работата си. С фитнес Тони се занимава вече повече от 12 години, а в последните три – предава опита си като професионален треньор. Кросфитът е част от живота ѝ –  предизвикателство, което я води в редица състезания. Мисията на Тони е да създава баланс, съобразен с индивидуалните особености на всеки клиент. Баланс без крайности, както в тренировките, така и в храненето. “През дългогодишния си опит в залата съм открила, че ключът към трайната промяна, посока здравословен начин на живот, се крие в мотивацията и постоянството и не на последно място – отсъствието на крайности.” Тренировките с Тони носят мотивация за промяна в  дългосрочен план,за да бъдем здрави и да се чувстваме добре в кожата си.


Вероятно познавате Димитър Илков от малкия екран. Всъщност той е в залата ден и нощ… и така вече почти 30 години. Спортът е в кръвта му и е част както от личния, така и от професионалния му живот. Зад името му стои опитът в леката атлетика, както и в различни бойни спортове. В биографията си Димитър включва още опит в кикбокса и в муай тай… още преди да стане толкова популярен. Най-дълго време обаче нашето момче отделя на фитнес и карате. Именно те през последните 20 години го правят не само спортист, а и каскадьор и актьор.


Владимир Калъпсъзов
влиза в залата още като тийнейджър, за да стигне до успехите си днес – активен състезател по Класически Културизъм в категория до 70 кг. Успоредно с извайването на собствената си фигура Владимир започва да тренира и хора, които мечтаят за перфектното тяло в едни от най-добрите фитнес зали в София. Професионалната му кариера като фитнес инструктор започва след успешно завършена следдипломна квалификация в ,,Национална Спортна Академия Васил Левски“. 


Павел Павлов
– фитнес залата е вторият му дом! Затова топлото посрещане във Fast&Fit е гарантирано. Павел е лицензиран треньор от българска федерация по културизъм и фитнес. Познава добре физиката и психиката на хората, които спортуват и знае как да подходи и към напреднали, и към начинаещи. Една от най-приятните тежести, които е усещал е тази на медалите по класически културизъм и силов трибой. Вицебалкански шампион
по класически културизъм 2019 г.